06 December 2012

Interview & Saloma's Night!

 
 
hey! hey1 hey! aku x pecaya cinta! aku x pecaya cinta! aku x pecaya C I N T A! wah tibe2 inteprem lagu Liyana Jasmay. hehe.. hallo kwn2 blogger sekalian.. hari nie hari aku yg sgt menggila...
aku menggilakan diri aku ari nie sebab telalu kecapikan.. so aku x nak moody tepakse la aku menggilakan diri aku ini.. ngeh2..
okey ari nie aku nk cenghite pasai aku wat interview for esaimen Principles of Management (MGT 420). task ye aku kene g interview sebuah organisasi berasaskan untung / x tok mengetahui management dorg. so aku pegi kat area Arau iaitu TAKZIM TEXTILE! act takzim nie de hq kat SHAH ALAM which is aku tau kat mane.. hehe.. so ktorg interview bejumpe owneryer dlm kol 4.15p.m nk tau sapew owner die..
SILA LIHAT DIBAWAH INI
|
|
|
|
|
|
|
 
 nie la owner die.
so ktorg taye n die cite ngan panjang lebar smpi aku pon x tahan.. sbb lame kot.. lebih kurg satu jam.. em x pernah2 aku interview org lame2 cm nie.. hehe.. so kwn aku yg lain dok ralit dgr die cite.. nk tgk muke foku dorg.. tgk nie..
 
 fokus x muke dorg nie.. hehe.. semangat waja dorg nie.. haha.. then ktorg g mkn KFC jln2 area arau n blik kolej.. smpi kolej lam kol 8.00 mlm. then mlm nie kolej ktorg de Saloma's Night. hehe.. mlm nie sume siswi2 bejimba2 kat dataran kolej nie.. de  karoke de cabutan bertuah n de mkn2.. yg sedihyer aku dpt mkn bihun je  tuh pon xde ayam. just kuah ngan bihun je.. urm.. xpela janji dpt mkn.. hehe.. so mlm nie aku menggilakan diri aku ngan jeritt2 kat org nk karoke n tepok tgn cm org gile.. k la malas nk taip pnjg2.. penat tgn mak nie jah oiii.. haha.. so tgk jela pic nie eik..
 



roomate aku pon gila jugak! ngeh2..

dpt goodie bag!!

nie la no x bertuah aku. puih! 
soguyz thats all.. bubye.. gudnite..
xoxoxoxoxoxo
tjay.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

1 comment:

Hidayah Bach said...

amboi...meriah betul dunia siswi dia..

:)

Copyright Tjay's Official Diaries