03 December 2012

Dress and Domain giveaway

 
 
 
 
Saya dah join!
kalo sesape nk join klik je kat banner tuh yer.
thanks..
much love..
xoxoxox
tjay :D

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

9 comments:

Nadhirah Noor Khan said...

http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Follower ke 223
Mind follow me back?
Btw good luck! :)

Nik Ainaa said...

singgah dari segmen yang sama. do visit me :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Hamir Rahman said...

terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html


pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more


hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

Yaya LaRh said...

JOIN SEKARANG . TUTUP BESOK HARI . HADIAH YANG MENANTI IALAH : Mug Comel , Felt Craft . Free Membership For 1Year , Tudung Bawal English Roses & byk lg . Jangan lepas peluang ini !

http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/12/2012-giveaway-by-iraarina-izzahlt.html

Amalia said...

assalamualaikum :D ni ada GA baru jom join sama nak?

http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca-story.html

Nurul Atiqah said...

Singgah dari segmen yang sama :)

http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :)

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Intan Wandalaara said...

Hi.. jom join contest :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2013/01/dapatkan-bamboo-charcoal-body-shaper.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Copyright Tjay's Official Diaries