11 September 2012

Coolblog + Muke yg Teruk!


Hye auolz... sehat ka??? hehe.. aku sehat ja.. asal loghat aku nie.. *ignore kn bnde tuh* :D dah lame aku x hupdate blog sbb xde idea la nk tulis pe.. kesian giler.. org len hari2 update blog.. de je cite.. aku nie haram... tpi xpe2 ari nie aku de cite... Alkisah.....
Pade Pukol 1.30 tghr aku pon kuar la opis g Pos Laju kat Glenmarie tuh nk hantar brg kat kakak aku yg berade di Terengganu... so perjalanan ke sane aku lalu la kat depan skolah aku dulu.. aku nie kn pelupe.. dah tau 1.30 dak blik skola aku pegi lalu kat situ kenape??? sengal la aku nie.. pastuh de satu kejadian dimane aku terlanggar smting kat kete org... pergh!!!! aku x toleh blkg pon... takot!!! haha... pd kete berkenaan saya mintak ampun dri ujung rambut smpi ujung kaki.. ampun2..
pas tuh aku dah settle kn brg tuh aku pon menyinggah la kat Space U8 sbb nk beli coolblog... aku tau sume org penah mkn kat bende tuh.. erm.. kalo x tau meh aku tunjukkan..


nie la coolblog.. die de mcm2 flavor tpi hari nie aku beli perisa HONEYDEW..sedap!!!! hehe.. pastu gamba aku besame cool blog.. jeng.. jeng.. jeng...

*muke aku teruk* :'(

then pastuh aku pon begerak blik ke opis.. smpi kat tgh2 jln tuh bos aku tepon.. pergh!! kelam kabut aku bwk moto blik opis.. fuh!!! then aku tepon die.. naseb die x marah.. hehe.. so abes la cite aku pasal coolblog..
then aku nk cite pasal muke aku.. muke aku skang terok giler.. x mcm dulu.. mcm2 produk dah aku gune tpi cm x jalan je.. cube korg tgk muke aku..

teruk kn???

gamba nie lagi teruk...

teruk kn???? die cm tekopek.. nie pon salah aku gak menggatal tgn g pecahkan jerawat.. nie la akibatyer..
lagi pon jerawat yg tumbuh kat muke aku nie jenis yg x berisi tau.. die mcm daging je.. pe lagi aku pecahkan la sendiri.. sebab aku nk muke licin mcm zaman skola dulu.... aku nk muke zaman skola!!! yg licin n mulus.. :'(
so pde sesape de suggestion yg boleh recover aku puyer masalah nie tinggalkan la komen korg... mane tau aku akan cube.. :D so thats it for today..
enjoice!!!!
:D




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

6 comments:

Cikmimy ^^v said...

kita pun suka minum cool blog.hihihi

NIA SI DRUMSTICK said...

1st!!jari tu xleh gatal2 nk kopek2 jerawat tu tau..sb kuku tu tmpt yg plg byk kuman..so..nnti jerawat mkin terok..

sitikadhijah said...

@NIA SI DRUMSTICK bek bos!!!! :D

sitikadhijah said...

@Cikmimy ^^v hehe.. same la.. :D

roziahojijie said...

uishh ! Awat jd lagutu muka hang tjay ? Teruk nyaa .. Guna la bedak air cina . Aku suggestkan yg tu . Sbb aku penah pakai and dye elok . :)

sitikadhijah said...

@roziahojijie bedak pe tuh??? bedak cina yg dicampur ngan air ker?

Copyright Tjay's Official Diaries