27 March 2012

samsung galaxy ace or samsung galaxy wonder???


 
 

 samsung galaxy ace

samsung galaxy wonder
 
hye uolls... dah lame x update kn??? hehe.. maklumla bz la skang nie... hehe.. skang nie sayer dlm dilema dalam pemilihan utk membeli handphone yg de kat atas tuh.... yg mane lgi okey eik antare due tuh?? skang tgh kusut kepale nk beli handphone.. bajet sayer nk beli handphone lam 800++ kot.. hehe... urm.. sesape yg pakar lam handphone nie sile2 la bg pandangan korg. sbb sayer x tau papew nie nk beli handphone.. ecehhh!!! ko dok mane nie tjay oii??? lam hutan ker??? hahaha.. dah jgn layan gile sayer nie... hahaha..
 kembali ke topik beli hanphone balik. urm... pade muleyer sayer memg nk beli ace tpi de org ckp ace nie kurg sikit drpd wonder.. tpi bile sayer g tgk sendiri ace lagi besar drpd wonder.. tpi die puyer function x tau la kn.. sayer g pon nk survey arge n bentuk.. hehe.. 
pastu syer bincang la ngan my bf.. die kate beli fon ikot kemampuan.. pulak dah.. urm.. x tau la.. tpi syer nk beli gak fon jename samsung... hehe.. fon samsung nie smart n cool.. yeahh!!!
urm hope sapew yg bce entry nie leh bg komen ke or sesapew yg dah pakai fon due2 nie amat dialu- alukan untuk mengomen.. DIULANG SEKALI LAGI SESAPEW YG DAH PKI FON NIE DIALU-ALUKAN UTK MENGOMEN... hahaha... k la guyz.. tu je yg nk sayer kongsikan.. see u next time.. bye ollz.... peace.. ;)

 

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

6 comments:

❖ Syaa ❖ said...

Hehehe kite pon sekarang pakai fone skrin kuning tu xP

sitikadhijah said...

yg mane satu???

msredcheesecake said...

Ace lebih seribu enam ratus, wonder seribu.... Beza processor ace laju sket dr wonder dan gb ace pun tinggi sket....

Saya pakai wonder je, pun dah puas hati layan youtube, fb, blog laju jugaklah.... Plus, murah sket kan....

azuha halim said...

ace la. nampak macam smart je. tp skali tengok mcm design samsung young pon ada. kalau plan nak pakai lama, beli yang mahal sikit. beli sekali gus dgn accesories dekat kedai yang sama tau. nanti boleh dapat accesories dgn harga murah. kadang2 dapat free.. :)

sitikadhijah said...

ookey.. tq guyz 4 ur opinion.... n sayer rasew ace lagi best.. sayer nk pgi expo fon kat sacc mall... korg pgi la.. survey fon.. kalo korg nk beli fon baru la kn.. hehe.. :)

Tengku Izzurudin said...

Hahaa.. Kalau dah beli tu, jangan lupa recommend.. :)

Copyright Tjay's Official Diaries